Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας από το 2009.

Η εταιρεία

Πρωτοπόροι στις νέες τεχνολογίες στην επικοινωνία.


Ως πρωτοπόρος στις νέες τεχνολογίες, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση καινοτόμων δράσεων, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα στοχευμένης προβολής μέσω επιτυχημένων διαφημιστικών προϊόντων.

Από το 2009 η εταιρεία διακρίνεται για τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, την έγκυρη ενημέρωση και το πάθος για το ταξίδι, στοιχεία που την ανέδειξαν σε μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στον κλάδο της. Το 2012 υπήρξε έτος-σταθμός για την P.aR, καθώς ξεκίνησε η δημιουργία του δικτύου INFO TOUCH σε όλη την Ελλάδα, με αμέτρητες επιλογές διαφημιστικής προβολής σε ένα ευρύ ταξιδιωτικό κοινό με ποιοτικά χαρακτηριστικά.


Υπηρεσίες

Υλοποιούμε το όραμα του πελάτη, με στόχο την μέγιστη αναγνωρισιμότητα.


Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για την επίτευξη της μέγιστης αναγνωρισιμότητας των πελατών μας, τη δημιουργία και προώθηση της ιδανικής εικόνας τους στην αγορά, καθώς και τη μεγαλύτερη δυνατή επιστροφή των καταναλωτών στα σημεία πώλησης.

Με χρήσιμα εργαλεία προώθησης (ηλεκτρονικής και έντυπης), όλα αυτά που φαντάζεται ο πελάτης τα κάνουμε πράξη με το αποτέλεσμα να αγγίζει ή και να ξεπερνά αρκετά συχνά τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι δράσεις μας

Καινοτομία, πάθος και δημιουργικότητα οι βασικοί πυλώνες μας.


Οι δράσεις της εταιρείας στηρίζονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Στην υλοποίηση καινοτόμων project και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών
  • Στο πάθος μας για τα ταξίδια και τις νέες υπηρεσίες επικοινωνίας
  • Στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με άριστα αποτελέσματα
  • Στη δόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις επικοινωνιακές ανάγκες τους

Projects