Λύσεις επικοινωνίας στο διαδίκτυο

Ηλεκτρονικές Εκδόσεις

Στις μέρες μας οι ιστοσελίδες αποτελούν ένα από τα βασικότερα εργαλεία διαφήμισης και επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Σε απόλυτη σύμπνοια με τις ανάγκες της εποχής, έχουμε συμπεριλάβει στις δραστηριότητές μας, εύκολες στην περιήγηση ηλεκτρονικές εκδόσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών. Δείτε τα project μας:
 

Το νέο μας project ακούει στο όνομα moregreece.com και φιλοδοξεί να γίνει το απαραίτητο εργαλείο αναζήτησης για τους λάτρεις του ταξιδιού. Tο ταξιδιωτικό portal moregreece.com θα περιλαμβάνει αρθρογραφία για ελληνικούς προορισμούς, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, προτάσεις για διαμονή, ψυχαγωγία και διασκέδαση αλλά και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα μετατρέψουν το ταξίδι σε μοναδική εμπειρία διακοπών.

Επικουρικά, το αντίστοιχο ταξιδιωτικό application θα προσφέρει στον χρήστη καθημερινή ενημέρωση για εκδηλώσεις και δραστηριότητες στις πιο τουριστικές και αγαπημένες γωνιές της Ελλάδας, με πρώτο μας προορισμό την Αθήνα.

Mykonos Information

mykonosinformation-1024×499
 

Πλήρης τουριστικός ιστότοπος για την αγαπημένη μας Μύκονο!

Εδώ θα βρείτε πλήρεις παρουσιάσεις αλλά και προτάσεις για επιχειρήσεις εστίασης, διαμονής και διασκέδασης.

Επίσης θα βρείτε διαθέσιμους χάρτες, σημαντικά events, τρέχουσες προσφορές και ό,τι συμβαίνει τώρα στο Νησί των Ανέμων.

4menu.gr

4menu-1024×567
 

Ο ηλεκτρονικός οδηγός γεύσης 4menu.gr ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει έγκυρη ενημέρωση σχετικά με χώρους εστίασης, θέματα γεύσης, κρασιού, προσφορές, συνταγές, καθώς επίσης εξειδικευμένες παρεχόμενες υπηρεσίες. Προσφέρει τη δυνατότητα στο online κοινό του να αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα για κάθε εστιατόριο, προσφέροντας τα κατάλληλα φίλτρα αναζήτησης και ολοκληρωμένες παρουσιάσεις.

Επιστροφή στα Projects