Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

 • Σχεδιασμός Λογοτύπου
 • Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
 • Σχεδιασμός φυλλαδίων,καταλόγων
 • Σχεδιασμός επιστολόχαρτου, φακέλου, μπλοκ σημειώσεων κτλ.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

 • Σχεδιασμός Λογοτύπου
 • Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
 • Σχεδιασμός φυλλαδίων,καταλόγων
 • Σχεδιασμός επιστολόχαρτου, φακέλου, μπλοκ σημειώσεων κτλ.

Συμβουλευτική και Επιχειρησιακή Στρατηγική

 • Έρευνα & αξιολόγηση σχετικά με την επιχείρηση σας
 • Σχεδιασμός και Υλοποίηση συμμετοχης σε εκθέσεις
 • Διοργάνωση εκδηλώσεων
 • Διαφημιστικό Πλάνο (media plan)
 • Διαπραγμάτευση και παραγγελία προς τρίτους

Ψηφιακά Εργαλεία Marketing

 • Google Adwords
 • Facebook Cover
 • Διαχείριση εταιρικής σελίδας Facebook
 • ERP
 • SEO

Παραγωγή Διαφημιστικών Μηνυμάτων - Σποτ

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραγωγής διαφημιστικών spot για χρήση στην τηλεόραση και στο internet. Επίσης, για προβολή σε ιδιωτικά εσωτερικά δίκτυα όπως supermarket, εμπορικά κέντρα, τράπεζες κ.α.. Η διαδικασία μιας άρτιας διαφημιστικής παραγωγής, που θα σας εξασφαλίζει την επιτυχημένη προβολή σας δύναται να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους.

Η παραγωγή με γυρίσματα εξωτερικά/εσωτερικά και κατά συνέπεια την χρήση των ειδικοτήτων που απαιτούνται όπως σκηνοθέτης, εικονολήπτης, ηχολήπτης, ηθοποιοί κ.α..

Με την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού και την καλλιτεχνική σύνδεση του λογοτύπου, φωτογραφιών, κειμένου, μουσικής, σπικάζ (voice over) και σε συνδυασμό με την χρήση graphic & special effects θα μας δώσουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι εποχές έχουν αλλάξει και η τεχνολογία έχει βοηθήσει σημαντικά στην μείωση του κόστους παραγωγής ενός διαφημιστικού spot. Πλέον, δεν είναι καθόλου απαγορευτικό σαν κόστος αλλά όλα είναι συνάρτηση του σεναρίου. Εξαρτάται από το πόσο περίπλοκο είναι αλλά και τις τεχνικές υλοποίησης του.

Με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας θα βρούμε την λύση στην ανάγκη που έχετε και θα προσαρμοστεί στο budget που διαθέτει ο πελάτης.


Ενοικίαση Info Kiosk

Τώρα, η PaR Publishing + Advertising μπορεί να σας ενοικιάσει τα Info Kiosks με σκοπό να γίνει ο δικός σας σταθμός πληροφόρησης. Τα Ιnfo Κiosks μπορούν να χρησιμοποιούνται σε εκθέσεις, μουσεία, σταθμούς, σημεία πώλησης, οργανισμούς, εταιρείες με στόχο την παροχή πληροφοριών, την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας.

Η PaR Publishing + Advertising είναι σε θέση να σας συστήσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και λειτουργία τέτοιων σταθμών πληροφόρησης. Το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να σχεδιάσει το σενάριο, το περιβάλλον χρήσης και να παράγει μια ιδιαίτερα ελκυστική παρουσίαση της επιχείρησης σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την παροχή της συσκευής, τον εφοδιασμό με το κατάλληλο λογισμικό καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές (CE/EMC και IP56 για τα μοντέλα εξωτερικού χώρου)


Εταιρική Ταυτότητα ( Corporate ID)

H έννοια της εταιρικής ταυτότητας (corporate id), χρησιμοποιείται για να δηλώσει το προφίλ και την προσωπικότητα μιας εταιρίας προς τους συνεργάτες, τους πελάτες και γενικότερα το ευρύ κοινό που αποτελεί και εν δυνάμει πελάτες της. Ο τρόπος σχεδιασμού είναι τέτοιος όπου το τελικό αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί σε πλήρη συμφωνία με την το προφίλ της εταιρίας για την άμεση και σίγουρη επίτευξη των στόχων αυτής.

Οι προσπάθειες επικοινωνίας και marketing είναι το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση της καλής φήμης εξού και παίζει σημαντικό ρόλο μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα με σκοπό την «πρόσκληση» του κοινού.

Η εταιρική ταυτότητα της εκάστοτε εταιρίας πρέπει να εντυπωσιάζει, να περνάει εύπεπτα το μήνυμα της και να αποτυπώνεται το ίδιο εύκολα στην μνήμη του κοινού.


Συμμετοχή σε εκθέσεις

Μια σημαντική επικοινωνιακή δραστηριότητα είναι η συμμετοχή μιας επιχείρησης σε εκθέσεις (εμπορικές ή κλαδικές) καθώς το πολυπληθές, επισκεπτόμενο στην έκθεση κοινό είναι προδιατεθειμένο να γνωρίσει τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία.

Ο στόχος από όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες είναι ο ίδιος γι’ αυτό και τις κάνει ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Επ’ αυτού θα πρέπει να γίνει μια σωστή και προσεκτική μελέτη που να αφορά την καλύτερη προβολή της εταιρίας μέσα στην έκθεση. Οι λεπτομέρειες πρέπει να είναι χαρτογραφημένες άψογα ώστε να προβλεφθούν και να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχών προβλήματα που θα προκύψουν.

Events & happenings

Άλλη μια δυνατότητα να πλησιάσει η επιχείρηση σας πελάτες σε προσωπικό επίπεδο είναι αυτή της διοργάνωσης εκδηλώσεων με γενικό θεματικό ενδιαφέρον.

Ζητούμενο είναι η υψηλή ποιότητα της θεματολογίας όπως και η εκλεπτυσμένη αλλά και συνάμα αποτελεσματική προβολή της εταιρίας.

paradv

Projects

Προτεραιότητά μας οι νέες καινοτόμες εφαρμογές επικοινωνίας και στόχος μας η πραγμάτωση άξιων και επιτυχημένων ενεργειών για την επιχείρησή σας.

Είμαστε μια ομάδα υπερήφανη για τις συνεργασίες και τα αποτελέσματα που έχουμε προσφέρει.

Δείτε Περισσότερα