• Παραγωγή Διαφημιστικών Μηνυμάτων - Σποτ

  Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραγωγής διαφημιστικών spot για χρήση στην τηλεόραση και στο internet. Επίσης, για προβολή σε ιδιωτικά εσωτερικά δίκτυα όπως supermarket, εμπορικά κέντρα, τράπεζες κ.α..

  Η διαδικασία μιας άρτιας διαφημιστικής παραγωγής, που θα σας εξασφαλίζει την επιτυχημένη προβολή σας δύναται να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους.

  Η παραγωγή με γυρίσματα εξωτερικά/εσωτερικά και κατά συνέπεια την χρήση των ειδικοτήτων που απαιτούνται όπως σκηνοθέτης, εικονολήπτης, ηχολήπτης, ηθοποιοί κ.α..

  Με την επεξεργασία του οπτικοακουστικού υλικού και την καλλιτεχνική σύνδεση του λογοτύπου, φωτογραφιών, κειμένου, μουσικής, σπικάζ (voice over) και σε συνδυασμό με την χρήση graphic & special effects θα μας δώσουν ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

  Οι εποχές έχουν αλλάξει και η τεχνολογία έχει βοηθήσει σημαντικά στην μείωση του κόστους παραγωγής ενός διαφημιστικού spot. Πλέον, δεν είναι καθόλου απαγορευτικό σαν κόστος αλλά όλα είναι συνάρτηση του σεναρίου. Εξαρτάται από το πόσο περίπλοκο είναι αλλά και τις τεχνικές υλοποίησης του.

  Με το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας θα βρούμε την λύση στην ανάγκη που έχετε και θα προσαρμοστεί στο budget που διαθέτει ο πελάτης.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την ιδέα σας. Μαζί θα την πάρουμε από το ψηφιακό «χαρτί» και θα την ζωντανέψουμε.

  P.aR … από την ιδέα στην πράξη!

 • Ενοικίαση Info Kiosk

  Τώρα, η PaR Publishing + Advertising μπορεί να σας ενοικιάσει τα Info Kiosks με σκοπό να γίνει ο δικός σας σταθμός πληροφόρησης.

  Τα Ιnfo Κiosks μπορούν να χρησιμοποιούνται σε εκθέσεις, μουσεία, σταθμούς, σημεία πώλησης, οργανισμούς, εταιρείες με στόχο την παροχή πληροφοριών, την παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων ή/και υπηρεσιών σας.

  Η PaR Publishing + Advertising είναι σε θέση να σας συστήσει ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση και λειτουργία τέτοιων σταθμών πληροφόρησης. Το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να σχεδιάσει το σενάριο, το περιβάλλον χρήσης και να παράγει μια ιδιαίτερα ελκυστική παρουσίαση της επιχείρησης σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την παροχή της συσκευής, τον εφοδιασμό με το κατάλληλο λογισμικό καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξη.

  Επικοινωνήστε μαζί μας και ανάλογα με τις ανάγκες σας θα βγάλουμε το δικό σας πλάνο προβολής που μπορεί να συνοδεύεται με διαφορετικά πρόσθετα εξαρτήματα όπως πληκτρολόγια, web cam, card reader κλπ.

  Όλα τα μοντέλα καλύπτονται από όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές (CE/EMC και IP56 για τα μοντέλα εξωτερικού χώρου)

 • Εταιρική Ταυτότητα ( Corporate ID)

  H έννοια της εταιρικής ταυτότητας (corporate id), χρησιμοποιείται για να δηλώσει το προφίλ και την προσωπικότητα μιας εταιρίας προς τους συνεργάτες, τους πελάτες και γενικότερα το ευρύ κοινό που αποτελεί και εν δυνάμει πελάτες της.

  Ο τρόπος σχεδιασμού είναι τέτοιος όπου το τελικό αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί σε πλήρη συμφωνία με την το προφίλ της εταιρίας για την άμεση και σίγουρη επίτευξη των στόχων αυτής.

  Οι  προσπάθειες επικοινωνίας και marketing είναι το πρώτο βήμα στην οικοδόμηση της καλής φήμης εξού και παίζει σημαντικό ρόλο μια ισχυρή εταιρική ταυτότητα με σκοπό την «πρόσκληση» του κοινού.

  Η εταιρική ταυτότητα της εκάστοτε εταιρίας πρέπει να εντυπωσιάζει, να περνάει εύπεπτα το μήνυμα της και να αποτυπώνεται το ίδιο εύκολα στην μνήμη του κοινού.

  Η PaR Publishing + Advertising αναλαμβάνει το χτίσιμο αυτής της σχέσης με το κοινό με ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και υλοποίησης της εταιρικής σας ταυτότητας.

  Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

  • Σχεδιασμό λογοτύπου.
  • Σχεδιασμό επαγγελματικής κάρτας.
  • Σχεδιασμός φυλλαδίων, καταλόγων.
  • Σχεδιασμό επιστολόχαρτου, φακέλου, μπλοκ σημειώσεων κτλ.
  • Σχεδιασμός content writing, δημιουργία σλόγκαν.
  • Σχεδιασμό εικαστικού περιεχομένου μεμονωμένων project.
  • Σχεδιασμό και παραγωγή εταιρικής ηλεκτρονικής ταυτότητας ή ψηφιακής ταυτότητας μεμονωμένων project (video clip, animation).
  • Ψηφιακή απόδοση εταιρικού προφίλ.
  • Σχεδιασμό και παραγωγή προϊοντικών διαφημιστικών video clip.
 • Συμμετοχή σε εκθέσεις

  Μια σημαντική επικοινωνιακή δραστηριότητα είναι η συμμετοχή μιας επιχείρησης σε εκθέσεις (εμπορικές ή κλαδικές) καθώς το πολυπληθές, επισκεπτόμενο στην έκθεση κοινό είναι προδιατεθειμένο να γνωρίσει τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την εταιρία.

  Ο στόχος από όλες τις συμμετέχουσες εταιρίες είναι ο ίδιος γι’ αυτό και τις κάνει ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές. Επ’ αυτού θα πρέπει να γίνει μια σωστή και προσεκτική μελέτη που να αφορά την καλύτερη προβολή της εταιρίας μέσα στην έκθεση. Οι λεπτομέρειες πρέπει να είναι χαρτογραφημένες άψογα ώστε να προβλεφθούν και να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχών προβλήματα που θα προκύψουν.

  Στην PaR Publishing + Advertising θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε την συμμετοχή της εταιρίας σε εκθέσεις με τον τελειότερο συντονισμό και την διεξοδική μελέτη όλων των λεπτομερειών, τόσο του περιπτέρου όσο και της γενικότερης παρουσίας της επιχείρησης στην έκθεση.

 • Events & happenings

  Άλλη μια δυνατότητα να πλησιάσει η επιχείρηση σας πελάτες σε προσωπικό επίπεδο είναι αυτή της διοργάνωσης εκδηλώσεων με γενικό θεματικό ενδιαφέρον.

  Ζητούμενο είναι η υψηλή ποιότητα της θεματολογίας όπως και η εκλεπτυσμένη αλλά και συνάμα αποτελεσματική προβολή της εταιρίας.

  Στην PaR Publishing + Advertising οργανώνουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για την ενίσχυση της εικόνας αλλά και την προβολή προϊόντων ή/και υπηρεσιών στο κοινό που την ενδιαφέρει.

 • Υπηρεσίες

  • Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, αποτελούμενη από καταξιωμένους επαγγελματίες στον τομέα υπηρεσιών επικοινωνίας και διαφήμισης.
  • Κυρίαρχο μέλημά μας είναι η κατανόηση των αναγκών της επιχείρησής σας με πρωταρχικό σκοπό την φροντίδα των αναγκών της επιχείρησής σας, καθώς και την επιτυχή διαχείριση των απαιτήσεων της επικοινωνιακής πολιτικής σας.
  • Προτεραιότητά μας οι νέες καινοτόμες εφαρμογές επικοινωνίας και στόχος μας η πραγμάτωση άξιων και επιτυχημένων ενεργειών για την επιχείρησή σας.
  • Είμαστε μια ομάδα υπερήφανη για τις συνεργασίες και τα αποτελέσματα που έχουμε προσφέρει.

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

  1. INFO TOUCH Guide
  2. INFO TOUCH Menu
  3. INFO TOUCH Social
  4. INFO TOUCH Point

  ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  1. E-shops
  2. Websites
  3. Apps
  4. QR Codes
  5. Social Media Performances

  ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  1. Κατάλογοι
  2. Περιοδικά
  3. Διαφημιστικοί φάκελοι, φυλλάδια, κάρτες
  4. Κουπόνια

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  1. Δημιουργία λογότυπου
  2. Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
  3. Φωτογράφιση
  4. Διαφημιστικό πλάνο (media plan)
  5. Διαπραγμάτευση & παραγγελία προς τρίτους
  6. Google AdWords
  7. Facebook cover
  8. Διαχείριση εταιρικής σελίδας Facebook
  9. ERP
  10. Έρευνα & αξιολόγηση σχετικά με την επιχείρησή σας.
  11. Συμβουλευτικές υπηρεσίες