Ανακαλύψτε την εφαρμογή

Info Touch

Το πρόγραμμα INFO TOUCH, με μια προηγμένης τεχνολογίας οθόνη αφής ιδιαίτερα μεγάλης χρωματικής ευκρίνειας, αποτελεί το πλέον σύγχρονο λογισμικό πληροφοριών.

Η λειτουργία του βασίζεται στην τεχνολογία αφής ειδικών, αναγνωρίσιμων σε παγκόσμια κλίμακα, χαρακτηριστικών εικονιδίων που παραπέμπουν στην αντίστοιχη πληροφορία.

Ο χρήστης αποκτά άμεση και δωρεάν πρόσβαση σε πεδία πληροφοριών, όπως είναι τα εξής:

  • Γενικά χαρακτηριστικά του νησιού (αξιοθέατα, παραδόσεις, έθιμα κλπ.)
  • Αρχαιολογικοί και πολιτιστικοί χώροι
  • Παραλίες
  • Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες κλπ.
  • Αγορά προϊόντων και υπηρεσιών
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων και σκαφών
  • Διασκέδαση, εστιατόρια

Ο χρήστης μπορεί να έχει πληροφόρηση για όλα τα παραπάνω στη μητρική του γλώσσα (τα κείμενα διατίθενται μεταφρασμένα σε αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, τούρκικα, ρωσικά, γερμανικά, κινέζικα), καθώς και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, χωρίς να απαιτείται πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρουσίαση Εφαρμογής Infotouch

Το 2014 προχωρήσαμε σε επέκταση των δραστηριοτήτων μας στην Ίο, εγκαθιστώντας οθόνες με το πρόγραμμα INFO TOUCH στα ξενοδοχεία Dionysos Resort, Levantes Boutique Hotel, Hommer’s Inn, Petros’ Place, στο πολυκατάστημα Rolan και το Far Out Village, για αποτελεσματικότερη προβολή του νησιού καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η αρχοντική Άνδρος με την καλλιτεχνική φλέβα, οι καταπράσινες τοποθεσίες και οι πιο αξιόλογες προτάσεις αγοράς, ψυχαγωγίας, διασκέδασης, διαμονής και υπηρεσιών, από το 2014 προβάλλεται μέσα από τους διαδραστικούς σταθμούς INFO TOUCH που βρίσκονται μόνιμα στα πλοία Super Ferry I και Super Ferry II της ναυτιλιακής εταιρείας Golden Star Ferries.

Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη πείρα στην επικοινωνία και προώθηση του προϊόντος INFO TOUCH στους νησιωτικούς προορισμούς και παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία της εταιρείας μας για έγκυρη ταξιδιωτική πληροφορία, επικεντρωθήκαμε στην Αθήνα, παρέχοντας χρηστικές πληροφορίες για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, γκαλερί, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια και bars.

Οθόνες INFO TOUCH έχουν εγκατασταθεί σε είκοσι επτά (27) ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, όπως είναι τα εξής: Saint George Lycabettus, Cocomat Hotel, Plaka Hotel, Acropolis Select, Hermes Hotel, Ilissos Hotel, Dorian Inn, Athens Center Square Hotel, Hera Hotel, Best Western Museum, Best Western Pythagorion, Best Western My Athens.

Στιγμιότυπα Εφαρμογής Infotouch

Δείγματα εγκατεστημένων συστημάτων Info Touch

Επιστροφή στα Projects